Inhalte aufrufen

Profilbild

Web Config error in Installation

webconfig Installation error

6 Antworten zu diesem Thema

#1 Merkousha

Merkousha

    Newbie

  • Members
  • Punkt
  • 4 Beiträge

Geschrieben: 02 July 2014 - 13:07

Hi'

I try to install smartstore Last Version to my IIS .

i Unzipped zipfile to my root

but when i try to view it in browser this faild page was showed

what is the problem ?

Untitled_zpsa0bb6b04.jpg



#2 Murat Cakir

Murat Cakir

    SmartStore AG

  • Administrators
  • 1002 Beiträge

Geschrieben: 02 July 2014 - 16:13

Try removing the first 6 tags from the handlers node (3 x remove, 3 x add). Only the last tag (LessAssetHandler) should stay. Does it bring success? 


Murat Cakir
SmartStore AG


#3 Merkousha

Merkousha

    Newbie

  • Members
  • Punkt
  • 4 Beiträge

Geschrieben: 03 July 2014 - 13:56

I removerd those 6 tags . but problem is occurd in other lines , I think that i must config my IIS  . I use IIS 8.0 in in 8.1 , is there any special Configuration for it ?



#4 Murat Cakir

Murat Cakir

    SmartStore AG

  • Administrators
  • 1002 Beiträge

Geschrieben: 03 July 2014 - 15:59

Can you please post the error that occurs now?


Murat Cakir
SmartStore AG


#5 Merkousha

Merkousha

    Newbie

  • Members
  • Punkt
  • 4 Beiträge

Geschrieben: 03 July 2014 - 20:57

it's about "LessAssetHandler" .. after it ..

 

 

 

what is the "Full Trust" in requarements ?

System requirements
  • IIS 7+
  • ASP.NET 4.5
  • ASP.NET MVC 4
  • MS SQL Server 2008 Express (or higher) OR MS SQL Server Compact 4
  • Full Trust


#6 Merkousha

Merkousha

    Newbie

  • Members
  • Punkt
  • 4 Beiträge

Geschrieben: 03 July 2014 - 22:28

also , I remeve all of <Handlers> tag contains , and it have a proble with :
 <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />

 

i Remove it as others . now i have this Error :

HTTP Error 403.14 - Forbidden The Web server is configured to not list the contents of this directory.

ssssss_zps2115d96e.png


#7 Gonzalo

Gonzalo

    Advanced Member

  • Members
  • PunktPunktPunkt
  • 41 Beiträge

Geschrieben: 23 July 2014 - 11:55

hehehe I believe that I know your problem.

 

is a problem into configuration IIS and framework not with aplication web.

 

Restart installation framework (with command line aspnet_regiis) in your IIS server that I imagine that is your PC to deployment ;-)





Auf dieses Thema antworten



  

Auch markiert mit einem oder mehrerer dieser Schlüsselwörter: webconfig, Installation, error